Доставка

 • Доставките на поръчки до 200 лв. 50.00 лв. се поемат от получателя, което включва Пощенска пратка на Еконт до посочен от Вас офис.
 • За всички поръчки над 50.00 лв. доставката е за сметка на производотеля, което включва Пощенска пратка / до офис на Еконт – експрес който сте посочили/. Получателя заплаща само сумата на наложения платеж от поръчаните иделия.
 • Ако заявявате, че желаете доставката да е до точен адрес / куриерска пратка/ сумата за куриерската услуга  ще се подели по равно между купувач и продавач.

Например; Пощенска пратка до Офис София – Зала Универсиада се поема от нас – 5.00 лв.
Куриерска услуга до Вашия точен адрес, който е в близост до Зала Универсиада – 10.00 лв. Тази сума се поделя между вас и нас поради оскъпяването.

 • При всички видове поръчки заявявам на куриера следното:
  • застраховка на пратката за сумата на наложения платеж или по фактура;
  • чупливо;
  • непалетирине на пратката;
  • преглед на куриерската пратка при получаване.

Обръщам внимание на последната опция от предходната точка! При получаване на поръчаните от Вас изделия, моля да прегледате внимателно кутията за разкъсвания и нарушения на целостта на пратката. В случай, че констатирате подобно нещо, моля да Откажете получаването на пратката по причина „Отказ от получаване“ по вина на куриера. Ако не отчетете това и приемете такъв  вид нарушение, производителя на поема отговорност за транспортни дефекти! 

За констатирани несъответствия и дефекти на изделия по вина на производителя, моля вижте страницата Условия за поръчка раздел “ Рекламации“ от нея.

Доставката на сувенири е чрез куриерска фирма. Вижте тарифния калкулатор на Еконт-експрес >>

Доставка тип „куриерска пратка“ може да бъде до точен адрес, който сте посочили в заявката.
Доставката тип „пощенска пратка“ може да бъде само до офис във Вашето населено място, като цената и е по-ниска за сметка на „куриерската пратка“.
И при двата вида доставки пристигат за 24 часа от изпращането им.

офиси на Еконт с телефони и график на работно време >>